1. apr 2018

Du har ikke brug for billeder

0 kommentarer

Hvis du har diskussioner med meget tekst, har du ikke brug for billeder. Det er jo trods alt indholdet det kommer an på. Hold dig ikke tilbage med teksten.

Besøgende læser i forummet, fordi de er interesserede i indholdet og vil høre, hvad du har at sige. Du kan læse flere gode tips om, hvordan du kan designe diskussioner med meget tekst i vores afsnit "Gør det til dit eget".

Newest Posts
  • Opret de diskussioner, du synes om, og få dem til at se ud, som du vil med funktioner til at designe teksten. Når du skriver længere indlæg uden billeder, kan du bruge vores tekstværktøjer, så dine indlæg kommer til at se mere spændende ud. Gør det nemt for andre at forstå, hvad du vil fortælle med ordnede lister eller ved at fremhæve tekstafsnit med fed eller kursiv. Vil du tilføje links? Det er nemt. Du skal blot markere tekst og tilføje linket.
  • Gør dit forum mere spændende med tonsvis af smukke billeder. Et billede kan sige mere end 1000 ord, så bare kom i gang og tilføj dine egne. Det er nemt at tilføje billeder til indlæg, blot klik på kameraikonet, og vælg et billede.

© 2018 by UBC.
 

  • Facebook Social Icon
  • Urban Bikers Club

Rebekkeavej 24

2900 Hellerup

cvr. 38341340